ATP
Nadal: "Δεν περίμενα πως στα 335 θα κρατούσα ξανά αυτό το τρόπαιο" (vid)

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 - 20:08

Τον αγώνα του Rafael Nadal με τον Στέφανο Τσιτσιπά στην O2 Arena, διαδέχθηκε η απονομή του τροπαίου στον Ισπανό, για το Year-end No.1.

Ο Rafa εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά από τον αποκλεισμό του Novak Djokovic στο ATP Finals.

"Είμαι πολύ χαρούμενος. Μετά από όλα όσα πέρασα στην καριέρα μου σε επίπεδο τραυματισμών, ποτέ δεν περίμενα πως στα 33,5 θα κρατούσα αυτό το τρόπαιο ξανά. Είναι μια πολύ συναισθηματική στιγμή για μένα, δούλεψα πολύ στο παρασκήνιο για να είμαι εδώ που είμαι σήμερα και χωρίς την ομάδα μου και την οικογένειά μου να με στηρίζει, αυτό θα ήταν αδύνατο", είπε ο Ισπανός, που θα τερματίσει στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης για 5η φορά στην καριέρα του.

"Έχουμε ένα υπέροχο tour, όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν στην ΑΤΡ μας κάνουν να αισθανόμαστε πολύ καλά κάθε εβδομάδα που αγωνιζόμαστε σε όλο τον κόσμο, οπότε θέλω να τους ευχαριστήσω όλους στο ATP Tour", πρόσθεσε ο Nadal, ο οποίος ευχαρίστησε και προσωπικά τον απερχόμενο πρόεδρο της ΑΤΡ, Chris Kermode, ενώ δεν παρέλειψε βεβαίως να ευχαριστήσει και τους φιλάθλους.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots