ATP
Ο Dimitrov εφοδιάζει νοσοκομείο στο Χάσκοβο

 
Ο Dimitrov εφοδιάζει νοσοκομείο στο Χάσκοβο
Ο Dimitrov εφοδιάζει νοσοκομείο στο Χάσκοβο
tennisnews team Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 - 16:05

Στην προσπάθειά του να συνεισφέρει στη μάχη ενάντια στον COVID-19, ο Grigor Dimitrov δώρισε αναπνευστήρες σε νοσοκομείο της γενέτειράς του, Χάσκοβο.

"Προέρχομαι από μια μικρή πόλη και ποτέ δεν το ξεχνώ αυτό. Θέλω να βοηθήσω, είναι τόσο απλό. Αγωνίζομαι για τη Βουλγαρία όλη μου τη ζωή. Ακόμα έχω βουλγαρικό διαβατήριο. Εκτιμώ τους ανθρώπους και όλους όσοι με στηρίζουν αυτά τα χρόνια. Δεν είναι μόνο ένας τρόπος να ανταποδώσω στην πατρίδα μου, αλλά είναι κάτι που θέλω να κάνω και μου με κάνει να νιώθω πιο ζωντανός", είπε ο Dimitrov στο atptour.com.

Ο Dimitrov περνάει την περίοδο της καραντίνας στην Καλιφόρνια, αλλά κρατάει επαφή με τη Βουλγαρία και μαθαίνει τα νέα για την εξέλιξη του κορωνοϊού στη χώρα. Πιστεύει πως είναι πιο σημαντικό από ποτέ να ενωθεί ο κόσμος, για να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα.

"Πάντα γνωρίζω τι συμβαίνει στη χώρα μου. Συχνά ξεχνάμε ποιοι είναι οι πραγματικοί ήρωες της καθημερινότητας: όλοι οι γιατροί, άνθρωποι που δουλεύουν σε βενζινάδικα ή παντοπωλεία, εκείνοι που καθαρίζουν και απολυμαίνουν όλα τα νοσοκομεία. Πρέπει να το εκτιμάμε αυτο'και δε νομίζω πως το κάνουμε, ακόμα και σε καλές στιγμές."

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots