ATP
Μάνατζερ Dimitrov: "Οι διοργανωτές έχουν την ευθύνη για την ασφάλεια"

 
Μάνατζερ Dimitrov: "Οι διοργανωτές έχουν την ευθύνη για την ασφάλεια"
Μάνατζερ Dimitrov: "Οι διοργανωτές έχουν την ευθύνη για την ασφάλεια"
tennisnews team Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 - 18:42

Στην αντεπίθεση περνάει το στρατόπεδο του Grigor Dimitrov για όλα όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες από κροατικά μέσα, αλλά και για την τοποθέτηση του πατέρα του Novak Djokovic, με τον μάνατζερ του Βούλγαρου να εξηγεί ότι κανείς από τη διοργάνωση δεν του ζήτησε να κάνει το τεστ.

Ένα δημοσίευμα σε μέσο της Κροατίας, καθώς και ο ίδιος ο πατέρας του Novak Djokovic, Srdjan, στοχοποίησαν τον Grigor Dimitrov ως τον κύριο υπαίτιο όσων προκλήθηκαν στο Adria Tour, υποστηρίζοντας πως ο Βούλγαρος ένιωθε άρρωστος για μέρες, αλλά αρνήθηκε να κάνει το τεστ με αποτέλεσμα να κολλήσει περισσότερους ανθρώπους. 

Ο μάνατζερ του Dimitrov, Georgi Stoimenov, εξήγησε ότι τα πράγματα δεν ήταν έτσι και πως ούτε η διοργάνωση, αλλά ούτε και καμία κυβέρνηση από τις τρεις χώρες των Βαλκανίων των οποίων πέρασε τα σύνορα ο πελάτης του δεν απαίτησαν, ούτε του ζήτησαν να κάνει το τεστ.

"Σχετικά με όσα είπε ο Srdjan Djokovic στην κροατική τηλεόραση, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Grigor ταξίδεψε απευθείας στο Βελιγράδι, έπειτα από 3 μήνες καραντίνας. Ούτε στο Βελιγράδι, ούτε αργότερα στη Ζαντάρ του ζητήθηκε να κάνει τεστ για τον κορωνοϊό. Οι διοργανωτές είναι εκείνοι που είναι υπεύθυνοι για μια ασφαλή διοργάνωση και για τους κανονισμούς. Ο Grigor σεβάστηκε όλους τους κανονισμούς που έθεσαν οι διοργανωτές του τουρνουά και τους νόμους των κυβερνήσεων της Βουλγαρίας, της Σερβίας και της Κροατίας, καθώς περνούσε τα σύνορα", είπε ο Stoimenov.

Ένας από τους γιατρούς της κροατικής ομοσπονδίας τένις, ο Dr. Igor Boric, βρισκόταν επίσης στο Ζαντάρ εκείνες τις ημέρες και είχε επικοινωνία με το τουρνουά. Η φημολογία ότι ο Dimitrov δεν αισθανόταν καλά και άρχισε να έχει συμπτώματα από την περασμένη Πέμπτη, ενδεχομένως να οφείλεται στο γεγονός ότι ο Βούλγαρος επικοινώνησε μαζί του εκείνη την ημέρα, ωστόσο σε μια τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο Sportske Jutarnji, ο γιατρός εξήγησε πως η επικοινωνία τους έγινε εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεων που ένιωθε ο Dimitrov στον αγκώνα του και δεν είχε καμία σχέση με τον κορωνοϊό. Ο Boric είπε επίσης πως για τον ίδιο, το μεγαλύτερο λάθος που έγινε στο Adria Tour ήταν η μεγάλη παρουσία φιλάθλων στις εκδηλώσεις.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots