ATP
Αινιγματικός ο Djokovic για Αυστραλία - πιο ξεκάθαροι Zverev και Medvedev

 
Αινιγματικός ο Djokovic για Αυστραλία - πιο ξεκάθαροι Zverev και Medvedev
tn team Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 - 10:52

Ο Novak Djokovic δεν αποκάλυψε την απόφασή του σχετικά με το Australian Open και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για να συμμετέχει στο Grand Slam της Μελβούρνης, απαντώντας αινιγματικά στη σχετική ερώτηση. Πιο ξεκάθαροι ήταν οι Alexander Zverev και Daniil Medvedev.

"Θα δούμε. Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε", απάντησε στη χθεσινή του συνέντευξη Τύπου στο Τορίνο ο Djokovic, όταν του ζητήθηκε ένα σχόλιο για την απόφαση των Αυστραλών να μην επιτρέψουν σε ανεμβολίαστους παίκτες να αγωνιστούν στο Australian Open.

Ρωτήθηκε ακόμα στον Djokovic για το αν βρίσκεται σε επικοινωνία με τους διοργανωτές: "Δεν τους έχω μιλήσει, για να είμαι ειλικρινής. Απλά περίμενα για να δω ποια θα ήταν η απόφασή τους. Τώρα που ξέρουμε, θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε", απάντησε, εξίσου αινιγματικά.

Πιο ξεκάθαρος ήταν ο Zverev, που φάνηκε πως δεν έχει καμία διάθεση να χάσει το Australian Open: "Επισκεπτόμαστε μια άλλη χώρα. Δεν έχει να κάνει με το τένις, αλλά με το τι συμβαίνει με αυτό τον ιό. Πηγαίνουμε σε μια άλλη χώρα και στο τέλος της ημέρας η χώρα αυτή μας επιτρέπει ή όχι την είσοδο. Πρέπει να ακολουθήσουμε τους κανόνες."

Ο Γερμανός μίλησε και για τον Djokovic: "Ελπίζω να μπορέσει να αγωνιστεί. Σίγουρα αν δεν αγωνιστεί, θα είναι πιο εύκολο για μένα να κερδίσω το τουρνουά, αλλά εύχομαι η αυστραλιανή κυβέρνηση να κάνει μια εξαίρεση ή να γίνει ό,τι χρειαστεί, για να μπορέσει να συμμετέχει στο τουρνουά."

Σίγουρος φαίνεται να είναι για την παρουσία του στη Μελβούρνη και ο Medvedev, παρότι δεν έχει ανακοινώσει αν έχει εμβολιαστεί ή όχι: "Βασικά με εξέπληξε το πόσο αργά ανακοινώθηκε. Πέρασαν μήνες. Τουλάχιστον ήταν μια απόφαση που περίμενα. Ο κυβερνήτης της Μελβούρνης ή κάποιος άλλος, δεν θυμάμαι ακριβώς ποιος, το είχε δηλώσει πριν επισημοποιηθεί. Με εξέπληξε που το είδα σαν είδηση σήμερα, γιατί νόμιζα ότι ήταν ήδη γνωστό."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots