ATP
Συμπλήρωσε τους ημιτελικούς ο Rublev (vid)

 
Andrey Rublev
Andrey Rublev © ABN AMRO WTT
tn team Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 - 0:29

O Andrey Rublev κέρδισε για ακόμα μια φορά τον Marton Fucsovics και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τους ημιτελικούς του ABN AMRO World Tennis Tournament, συνεχίζοντας την υπεράσπιση του τίτλου του στο Ρότερνταμ.

Ακόμα πιο κοντά στην υπεράσπιση του τίτλου του στο Ρότερνταμ βρίσκεται ο Andrey Rublev, ο οποίος επιβλήθηκε του Marton Fucsovics με 6-4, 6-3 και μπήκε στα ημιτελικά του ABN AMRO World Tennis Tournament.

Μόλις 74 λεπτά έμεινε στο court o Rublev, ο οποίος δεν απειλήθηκε με break point σε ολόκληρο το παιχνίδι και "έσπασε" το σερβίς του Fucsovics στο ξεκίνημα του αγώνα, για να προηγηθεί με 2-0 στο 1ο σετ, καθώς και άλλες 2 φορές στο 2ο σετ, στο ξεκίνημα (2-0) και στο τέλος του (6-3).

Αυτή ήταν η 5η νίκη του στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις του με τον Ούγγρο, του οποίου είχε γίνει κακός δαίμονας την περσινή χρονιά, αφού τον απέκλεισε από 4 τουρνουά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα: στον τελικό του Ρότερνταμ, στα προημιτελικά του Ντουμπάι και στη φάση των "32" του Μαϊάμι, ενώ θα έπαιζαν και στα προημιτελικά της Ντόχα, αλλά ο Fucsovics είχε αποσύρει τη συμμετοχή του λίγο πριν τον αγώνα.

Αύριο, για την ημιτελική φάση του Ρότερνταμ, ο Rublev θα δώσει ένα πολύ δυνατό τεστ με τον φορμαρισμένο Felix Auger-Aliassime, που νωρίτερα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και επιβλήθηκε του Cameron Norrie με 7-5, 7-6 (4).

Θυμίζουμε πως στον άλλον ημιτελικό του Ρότερνταμ θα είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα αντιμετωπίσει τη μεγάλη έκπληξη της εβδομάδας, τον 20χρονο qualifier Jiri Lehecka.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots