ATP
Djokovic σε Dimitrov: "Θέλω να σε ενθαρρύνω να συνεχίσεις έτσι" (vid)

 
Djokovic σε Dimitrov: "Θέλω να σε ενθαρρύνω να συνεχίσεις έτσι" (vid)
tn team Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023 - 19:01

Πολύ όμορφα λόγια είχε να πει για τον Grigor Dimitrov o Novak Djokovic, που μοιράστηκε μαζί του και μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή, μετά τον τελικό του Paris Masters.

"Έχω βρεθεί πολλές φορές σε αυτή τη θέση, στο να χάνω έναν τελικό. Είμαι φυσικά ευλογημένος με το να έχω κερδίσει περισσότερους τελικούς απ' όσους έχω χάσει. Πραγματικά όμως ελπίζω να συνεχίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο. Έπαιξε το καλύτερο του τένις εδώ και κάποιους μήνες αυτή την εβδομάδα και πραγματικά του εύχομαι τα καλύτερα. Ελπίζω να κερδίσει μεγάλα τουρνουά", είπε στις δηλώσεις που έκανε αρχικά ο Djokovic, ο οποίος βλέποντας τον Dimitrov να κλαίει στην καρέκλα του πήγε να τον αγκαλιάσει και να τον παρηγορήσει, διακόπτοντας τη ροή του λόγου του.

Πολύ όμορφες κουβέντες για τον συναθλητή του είχε να πει και στον λόγο του στην απονομή ο Σέρβος: "Grigor, λυπάμαι για το σημερινό αποτέλεσμα. Δεν είναι ποτέ εύκολο να χάνεις έναν τελικό. Θέλω να σε ενθαρρύνω και να σου πω να μείνεις δυνατός και να συνεχίσεις. Έπαιξες πολύ καλό τένις αυτή την εβδομάδα, το καλύτερο που σε έχω δει να παίζεις τους τελευταίους μήνες. Συνέχισε έτσι. Συγχαρητήρια σε εσένα και στην οικογένειά σου.

Πάντα είναι χαρά μου να μοιράζομαι το court μαζί σου. Είμαστε εδώ πολλά χρόνια, είμαστε βετεράνοι πια! Next Gen ή όπως το λένε, είμαστε οι 30+ Gen!" έκλεισε αστειευόμενος ο Novak.

Στη συνέχεια απευθύνθηκε και στον κόσμο του Παρισιού, με το οποίο είχε τις κόντρες του αυτή την εβδομάδα: "Η σχέση μου με το κοινό αυτή την εβδομάδα ήταν ξεχωριστή, μπορούμε να το πούμε αυτό. Σας ευχαριστώ όπως και να 'χει, γιατί δημιουργήθηκε μια ενέργεια και βρίσκομαι εδώ", είπε χαμογελώντας ο πολυνίκης του παρισινού Masters.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots