ATP
Djokovic: "Υπέφερα στο court - δεν είμαι φαβορί στο RG"

 
Djokovic: "Υπέφερα στο court - δεν είμαι φαβορί στο RG"
© Regina Cortina Photography / FFT
tn team Σάββατο, 25 Μαϊος 2024 - 2:33

O Novak Djokovic εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την κατάστασή του μετά την ήττα του από τον Tomas Machac στη Γενεύη, είπε ότι υπέφερε στο court και πως δεν πηγαίνει με θετικά συναισθήματα στο Roland Garros.

"Εννοείται πως ανησυχώ. Δεν έχω παίξει καλά γενικά φέτος, με εξαίρεση μόνο μερικούς αγώνες. Τα πράγματα είναι όπως είναι. Δεν με βλέπω φαβορί στο Παρίσι. Θα προσπαθήσω να το βρω, παιχνίδι με το παιχνίδι", είπε ο Djokovic στους δημοσιογράφους, μετά την ήττα του με 6-4, 0-6, 6-1 από τον Machac στα ημιτελικά της Γενεύης.

Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι, στο οποίο ο Novak προηγήθηκε με 4-1, αλλά έχασε τα 5 επόμενα games. Στη συνέχεια κέρδισε 7 games στη σειρά, αλλά ο Τσέχος απάντησε με ένα σερί 6 διαδοχικών games στο 3ο σετ, για να φτάσει στην μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του.

"Δεν ήμουν σε καλή μέρα σήμερα και ήταν δύσκολο. Ένιωθα άσχημα στο πρώτο μέρος του αγώνα, δεν θέλω να στερήσω τίποτα από τον Tomas, του άξιζε η νίκη, αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να σκεφτώ γι' αυτό το ματς. Προτιμώ να το ξεχάσω."

Χωρίς να προσδιορίσει τι ακριβώς ένιωθε, ο Djokovic αποκάλυψε πως "υπέφερε" στο γήπεδο και αυτό που θέλει σε πρώτη φάση στο Roland Garros, είναι να νιώσει ξανά καλά.

"Δεν ξέρω πως κέρδισα το 2ο σετ. Είναι θετικό γιατί όταν ήρθα εδώ ήθελα να παίξω παραπάνω από έναν αγώνα και έπαιξα τρεις. Θα ήθελα όμως να νιώσω καλύτερα στο court. Δεν είναι ευχάριστο να υποφέρεις στο τερέν. Είναι δύσκολο να συγκεντρώνεσαι στο τένις όταν έχεις άλλα πράγματα στο κεφάλι σου. Το μόνο που ελπίζω είναι πως θα είμαι υγιής για το Roland Garros."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots