Διέψευσε την έρευνα για Djokovic η Ισπανία

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 - 14:23

Η ισπανική κυβέρνηση διέψευσε την πληροφορία που κυκλοφορεί από χθες, πως το υπουργείο εσωτερικών ερευνά την είσοδο του Novak Djokovic στη χώρα.

Ο 34χρονος Σέρβος είχε ταξιδέψει στο τέλος του χρόνου από το Βελιγράδι στη Μαρβέγια και σύμφωνα με ρεπορτάζ της COPE, το υπουργείο εσωτερικών είχε ξεκινήσει έρευνα για την είσοδό του στη χώρα, καθώς δεν επιτρέπονται ανεμβολίαστοι ταξιδιώτες χωρίς ιατρική εξαίρεση από τη Σερβία στην Ισπανία, εδώ και μερικούς μήνες.

Σήμερα ωστόσο, εκπρόσωπος του υπουργείου διέψευσε την πληροφορία αυτή, αναφέροντας στο Politico: "Οι ειδήσεις αυτές είναι ψευδείς. Ούτε η κυβέρνηση διέταξε έρευνα, ούτε υπάρχει ανοιχτή έρευνα των αρχών για τον αθλητή."

Ένα πρόβλημα λιγότερο λοιπόν για τον Djokovic, που δεν έχει και λίγα στο κεφάλι του αυτή τη στιγμή. Με 3 μέρες μόνο να απομένουν για την έναρξη του Australian Open, ο Σέρβος δεν μπορεί ακόμα να είναι 100% σίγουρος για την παρουσία του στο τουρνουά, αφού δεν έχει ανακοινωθεί η απόφαση του υπουργείου μετανάστευσης της Αυστραλίας για τη βίζα του, ενώ αργά ή γρήγορα, θα χρειαστεί να δικαιολογηθεί και στην κυβέρνηση της Σερβίας, καθώς έσπασε την καραντίνα ενώ νοσούσε με κορωνοϊό, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots