LIVE Update: Τα τελευταία δεδομένα για Djokovic (vid)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 - 11:28

Η ακρόαση του Novak Djokovic ενώπιον του δικαστή Anthony Kelly πραγματοποιείται αυτή την ώρα. Live streaming από την αίθουσα.

Ενώπιον του δικαστή Anthony Kelly, που τον δικαίωσε στην πρώτη του έφεση την περασμένη Δευτέρα, θα γίνει η ακρόαση του Novak Djokovic, στις 11:45 ώρα Ελλάδας (20:45 Μελβούρνης).

Η ακρόαση θα μεταδοθεί ζωντανά στο YouTube στον παρακάτω σύνδεσμο.

UPDATE 13:05

Οι δικηγόροι του Djokovic επιβεβαίωσαν πως αυτή τη στιγμή ο πελάτης τους δεν κρατείται από τις αρχές, ενώ είπαν στον δικαστή Kelly πως μπορούν αν έχουν έτοιμη την απάντηση για την υπεράσπιση έως τις 22:15 της Παρασκευής ώρα Μελβούρνης, δηλαδή στις 13:15 ώρα Ελλάδας.

Μεγάλος στόχος της πλευράς Djokovic είναι να ολοκληρωθεί η εκδίκαση μέσα στο Σαββατοκύριακο και να γνωρίζουν έως το βράδυ της Κυριακής αν ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου θα έχει το ελεύθερο για να αγωνιστεί στο Australian Open, που ξεκινάει τη Δευτέρα. Τονίστηκε ακόμα πως θα είναι σημαντικό να μείνει ελεύθερος ο Djokovic, για να μπορεί να επικοινωνούν μαζί του, κατ' επέκταση να συνεχίσει και τις προπονήσεις.

Ο συνήγορος του Υπουργού Hawke, που ακύρωσε τη βίζα του Djokovic λίγες ώρες πριν, τόνισε από τη μεριά του πως είναι σύμφωνος να μείνει ελεύθερος για απόψε ο Djokovic. Από αύριο πρότεινε να είναι με τους δικηγόρους του, αλλά υπό την επίβλεψη αστυνομικών και το βράδυ του Σαββάτου να τεθεί ξανά υπό κράτηση, πιθανότατα στο ξενοδοχείο Park όπου διέμενε και πριν την πρώτη δίκη.

Η ακρόαση αυτή την ώρα έχει διακοπεί και αναμένεται σε λίγη ώρα η απόφαση του δικαστή Kelly για όλα τα παραπάνω, που θα γνωστοποιήσουν τις λεπτομέρεις για την επόμενη μέρα της υπόθεσης Djokovic.

UPDATE 14:12

Έληξε η συνεδρίαση, όλες οι λεπτομέρειες της απόφασης εδώ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots