Australian Open: Άλλαξε το πρόγραμμα μετά την απόφαση για Djokovic

 
Australian Open: Άλλαξε το πρόγραμμα μετά την απόφαση για Djokovic
tn team Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 - 11:22

Το Australian Open εξέδωσε ανακοίνωση για την απόφαση του Δικαστηρίου για τον Novak Djokovic, ενώ άλλαξε και το πρόγραμμα της Δευτέρας, μεταφέροντας στη Rod Laver Arena την αναμέτρηση του Alexander Zverev.

"Η Tennis Australia σέβεται την απόφαση του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου. Όπως είναι ο κανονισμός των Grand Slam, η θέση του Νο.1 του ταμπλό θα καλυφθεί από lucky loser. Το ανανεωμένο πρόγραμμα για τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, μπορείτε να το βρείτε στο ausopen.com. Ανυπομονούμε για ένα ανταγωνιστικό και συναρπαστικό Australian Open 2022 και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους παίκτες", ανέφεραν σε μια λιτή ανακοίνωση το Australian Open και η Tennis Australia. 

Θυμίζουμε πως το πρόγραμμα της Δευτέρας είχε ανακοινωθεί πριν τη λήψη της απόφασης για τον Novak Djokovic από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο, επομένως συμπεριλαμβανόταν σε αυτό και η αναμέτρηση του Djokovic με τον Miomir Kecmanovic, που τοποθετήθηκε τελευταία στη Rod Laver Arena.

Ο Djokovic αντικαταστάθηκε από τον lucky loser, Salvatore Caruso, ως εκ τούτου άλλαξε και το πρόγραμμα, με τον αγώνα του Alexander Zverev ενάντια στον Daniel Altmaier να μεταφέρεται στη Rod Laver Arena.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της Δευτέρας

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots