Κύργιος: "Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή" (vid)

 
Κύργιος: "Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή" (vid)
tn team Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 - 19:46

Ο Νικ Κύργιος εκθείασε το παιχνίδι του Daniil Medvedev, ενώ δήλωσε και πολύ περήφανος για τον εαυτό του, γιατί έκανε την καλύτερή του προσπάθεια, παρά την ήττα από τον Ρώσο.

Ο Κύργιος ηττήθηκε με 3-1 σετ από τον Medvedev σήμερα στη Rod Laver Arena και αποχαιρέτησε το Australian Open από τον 2ο γύρο. Παρόλα αυτά, η προσπάθειά του άξιζε τα εύσημα, τα οποία και φρόντισε να δώσει στον εαυτό του, εκθειάζοντας παράλληλα τον αντίπαλό του, που θεωρεί φαβορί στο τουρνουά.

"Είμαι πολύ περήφανος για την εμφάνισή μου σήμερα. Προφανώς πιστεύω ότι αγωνιστικά, όποιον και να ρωτήσετε στο tour, θα έλεγε ότι είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ συνεπής, το επίπεδό του δεν πέφτει σε κανένα game, όποιο και αν είναι το σκορ, όση πίεση και αν υπάρχει. Έχει πολλή αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του. Νομίζω πως είχε τις περισσότερες νίκες στο tour πέρσι. Είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση.

Έκανα ό,τι μπορούσα σήμερα, σέρβιρα σταθερά με 220 χλμ. την ώρα για 3,5 ώρες σχεδόν και έπαιξα πολύ καλά από την baseline, δημιούργησα αρκετά καλές συνθήκες στα games που επέστρεφα. Είμαι πάρα πολύ περήφανος με την εμφάνισή μου, μετά από τις δυσκολίες των 4-5 τελευταίων μηνών που είχα, αλλά και τον Covid που πέρασα πριν λίγες μέρες, είμαι περήφανος με το πως αντέδρασα. Δεν θα μπορούσα φυσικά να το κάνω χωρίς την ομάδα μου. Μπορώ να φύγω με το κεφάλι ψηλά, γιατί τα έδωσα όλα. Τον θεωρώ (τον Medvedev) φαβορί στο Australian Open."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots