ATP
Το μήνυμα στήριξης του Rafa σε δασκάλους-μαθητές (vid)

 
Το μήνυμα στήριξης του Rafa σε δασκάλους-μαθητές (vid)
Το μήνυμα στήριξης του Rafa σε δασκάλους-μαθητές (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 - 11:52

Ένα νέο μήνυμα στήριξης δημοσίευσε ο Rafael Nadal, αυτή τη φορά απευθυνόμενος σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, που επίσης δίνουν ηρωική μάχη αυτή την περίοδο.

"Αυτή η εποχή είναι δύσκολη με όλα όσα συμβαίνουν, όχι μόνο για τη χώρα μας, αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο. Πρέπει όμως να προσαρμοστούμε και θέλω να σας συγχαρώ, επειδή κάνετε πράξη τις οδηγίες που σας έχουν δώσει οι εκπαιδευτικοί σας", είπε πρώτα ο Rafa στο μήνυμά του, απευθυνόμενος στους μαθητές.

"Ξέρω πως κάνετε τη δουλειά σας", πρόσθεσε ο κάτοχος 19 Grand Slam τίτλων, δίνοντας έμφαση στο πόσο σημαντικό είναι να μη χαθεί το σχολικό έτος.

Ο Rafa, έστειλε επίσης τη στήριξή του στους γονείς, που υποστηρίζουν τα παιδιά τους σ' αυτή την πολύ δύσκολη φάση, καθώς και τους δασκάλους, εξυμνώντας τον επαγγελματισμό που δείχνουν: "Μας κάνετε να μαθαίνουμε κάθε μέρα", κατέληξε ο 33χρονος Ισπανός.

O Nadal, ο οποίος περνάει την καραντίνα στο σπίτι του στο Porto Cristo της Μαγιόρκας, με τη σύζυγό του και με την οικογένειά του, έχει στείλει αρκετά βίντεο στήριξης μέχρι τώρα κατά τη διάρκεια της εφιαλτικής έξαρσης της πανδημίας στην Ισπανία, ενώ μαζί με τον Pau Gasol ξεκίνησαν και έναν έρανο, για να συγκεντρώσουν χρήματα για τον Ερυθρό Σταυρό της Ισπανίας που θα ενισχύσουν τη μάχη ενάντια στον COVID-19.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots