ATP
Στόχος για τον Nadal η επιστροφή στις προπονήσεις τις επόμενες 10 μέρες

 
Στόχος για τον Nadal η επιστροφή στις προπονήσεις τις επόμενες 10 μέρες
tn team Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 - 7:38

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Nadal αρνήθηκε τη πρόσκληση να συμμετάσχει στο Mallorca Golf Open του Οκτωβρίου, καθώς έχει θέσει στόχο να ολοκληρώσει την θεραπεία του και να επιστρέψει στα γήπεδα του τένις τις επόμενες 10 μέρες.

Το Ισπανικό τουρνουά Mallorca Golf Open θα διεξαχθεί στην Μαγιόρκα 21-24 Οκτωβρίου. Ο λάτρης του Golf Rafael Nadal, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, δέχθηκε πρόσκληση για να συμμετάσχει σε αυτό.

Ωστόσο η διοργάνωση εξήγησε σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποίησε, πως προσέγγισαν τον ο Ισπανό τενίστα αλλά αυτός αρνήθηκε καθώς θέλει να εστιάσει στην επιστροφή του στα γήπεδα τένις τις επόμενες 7 με 10 μέρες προς το παρόν.

O Rafa έδωσε τον τελευταίο επίσημο αγώνα του, στη διοργάνωση της σειράς ATP 500 στις αρχές Αυγούστου, εκεί όπου ηττήθηκε στη φάση των "16" από τον Lloyd Harris, με 6-4, 1-6, 6-4.

Έκτοτε γνωστοποιήθηκε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι, ανακοινώνοντας μάλιστα λίγο πριν την έναρξη του US Open ότι δε θα αγωνιστεί σε άλλο τουρνουά για το 2021.

Το πρόβλημα στο πόδι του έγινε ευρύτερα γνωστό και από τον ίδιο μετά από σχετική δημοσίευση που έκανε στα social media, όταν φωτογραφήθηκε με πατερίτσα σε ιατρικό κέντρο στη Βαρκελώνη πριν από περίπου 10 μέρες.

Να θυμίσουμε πως ο Nadal πλέον βρίσκεται στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης, μένοντας εκτός Top5 για 1η φορά μετά τον Απρίλιο του 2017.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots