ATP
Καθαρές οι εξετάσεις του Nole μετά το χτύπημα στο κεφάλι

 
Καθαρές οι εξετάσεις του Nole μετά το χτύπημα στο κεφάλι
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 15 Μαϊος 2024 - 17:09

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα ο Novak Djokovic υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε εξετάσεις στο Βελιγράδι για το χτύπημα που δέχτηκε από το μπουκάλι στο κεφάλι του και, ευτυχώς, όλα φαίνονται να είναι καλά.

Δεν παρατηρήθηκε κάποιο πρόβλημα στις εξετάσεις του Djokovic, που βγήκαν καθαρές, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της σερβικής Republika, σύμφωνα με την οποία ο σπουδαίος Σέρβος τενίστας έκανε προληπτική εξέταση σε υγειονομική μονάδα στο Βελιγράδι στις 10 το πρωί της Τετάρτης.

Θυμίζουμε πως την ώρα που υπέγραφε αυτόγραφα μετά τον αγώνα του την Παρασκευή στο Foro Italico, ένα παγούρι με νερό ενός θεατή γλίστρησε από την τσάντα του καθώς ήταν σκυφτός και έπεσε με φόρα στο κεφάλι του άτυχου Σέρβου.

Σε πρώτη φάση ο πόνος ήταν έντονος για τον Djokovic, που έπεσε στο έδαφος και έπιανε το κεφάλι του, αλλά ευτυχώς μετά από σύντομη εξέταση που έκανε αφέθηκε ελεύθερος για να πάει στο ξενοδοχείο του. Το ίδιο βράδυ έγραψε ότι όλα ήταν καλά, ενώ την επόμενη μέρα πήγε στο Foro Italico με κράνος, αντιμετωπίζοντας με χιούμορ το ατυχές συμβάν.

Ωστόσο μια μέρα μετά υπέστη έναν σοκαριστικό αποκλεισμό από τον Alejandro Tabilo, σε ένα ματς που δεν ήταν ο εαυτός του και έχασε μέσα σε 67 λεπτά! Μετά τον αγώνα, είπε στη συνέντευξη πως κάτι δεν πήγαινε καλά με την ισορροπία και τον συντονισμό του, γι' αυτό και θα έκανε προληπτικά εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστώσει ότι είναι όντως καλά και δεν του άφησε κάτι το χτύπημα.

Άμεσα ο Djokovic θα επιστρέψει στις προπονήσεις, καθώς μας χωρίζουν μόλις 10 μέρες από το Roland Garros, που αποτελεί και τον μεγαλύτερο στόχο του Σέρβου στη χωμάτινη σεζόν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots