Φεύγει σήμερα από τη Μελβούρνη ο Djokovic

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Tennis Australia
tennisnews team Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 - 11:57

Άμεση θα είναι η αποχώρηση του Novak Djokovic από την Αυστραλία, καθώς θα "πετάξει" με βραδινή πτήση στις 22:30 ώρα Μελβούρνης.

Στις 13:30 ώρα Ελλάδας, 22:30 Μελβούρνης, ο Novak Djokovic θα φύγει από την Αυστραλία, συνοδεία αστυνομικών, με πτήση της Emirates για το Ντουμπάι. Από εκεί θα επιστρέψει στην Ευρώπη, είτε στο Βελιγράδι, είτε στο δεύτερο σπίτι του, στη Μαρβέγια.

Ο 9 φορές πρωταθλητής του Australian Open, έχασε πριν λίγες ώρες τη δικαστική διαμάχη του με τον Υπουργό Μετανάστευσης της Αυστραλίας, Alex Hawke, με αποτέλεσμα η βίζα του να ακυρωθεί οριστικά.

Στην πρώτη του τοποθέτηση εξέφρασε τη μεγάλη του απογοήτευση, αλλά είπε πως θέλει λίγο χρόνο για να ηρεμήσει και για να ξεκουραστεί από την ταλαιπωρία των τελευταίων ημερών, μέχρι να επανέλθει με νέες δηλώσεις.

Θυμίζουμε πως προσγειώθηκε στη Μελβούρνη το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης. Από την πρώτη του βραδιά, που την πέρασε όλη στο αεροδρόμιο, ταλαιπωρήθηκε πολύ από τις αυστραλιανές αρχές, μένοντας συνολικά 11 ημέρες στην Αυστραλία, από τις οποίες μόνο 3 ήταν ελεύθερος.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots